úterý 30. května 2017

Já Romana a drogy

Po předchozím vážném článku cítím, že bych sem měla napsat něco pro změnu veselého. Takže já a drogy. Skoro bych řekla, že není o čem psát, ale...? :) Některé věci jsou už promlčeny. A můj 15letý syn určitě nečte můj blog.

Když mi bylo 18, měla jsem první zkušenost s marihuanou. A do mé další zkušenosti to od té doby trvalo celých dlouhých 17 let. Tamto tenkrát poprvé bylo ve skupině asi 10 až 20 lidí a já přijela škodovkou stodvacítkou v barvě Ferrari. S tím, že nikdy nepiju alkohol a jen občas kouřím "elemka".

Říkal někdo bílej prášek?

No. Cigarety došly a lidé hulili trávu. Prej moc dobrý materiál. Nevím, co na tom viděli. Já na sobě žádný účinek necítila a ani jejich tlachání mi nepřišlo "ftipné". A tak jsem šla domů spát.

A ejhle. Ráno jsem zjistila, že mi někdo ukradl mou škodovku. Policie sice tvrdila, že taková auta se nekradou. Ale prostě tam nebyla. Stála o 2 bloky vedle, zaparkovaná celá nakřivo. Ostuda je pryč a dalších 17 let mě všechny nástrahy minuly.

Pozor, přichází příhoda číslo 2.


V Thajsku je super, že často nevíte, kdo je kdo, ale všichni jste kámoši. K baru přijde 6 kámošů a hlásí: "Jdeme do baru XY. Přidej se k nám, za hodku jsme zpět." Po 3 panácích jsem si řekla "jupí, tak jo."



Pár holek já a ti kluci jsme zasedli v reggae rastafariánském baru. Malé děti, které tam obsluhovaly, donesly 2 voňavé jointy a pak další a další a vesele jsme si je mezi sebou posílali. No prostě total recall.

Nešlo hýbat očima, nohama, pusou, mluvit, snad jen dejchat. Totální kóma vsedě. Viděla jsem i strach u jinak bezstarostných přátel. Hodinu mluvili o tom, co se mnou. Za hodinu jsem po čtyřech - jako kočka samozřejmě - dolezla na toaletu a pustila si na hlavu vodu a klečela a klečela... Tak za 90 minut jsem byla zase víceméně v pohodě. Kamarádi opět chytli barvu a vrátil se jim humor. Bylo to takové naše tajemství. Tedy až do dneška, chichichi.

Významnou roli v tom sehrál alkohol, a tak už pro jistotu moc nepiju. Jiné drogy jsem nikdy neměla a ani nechci.

Amen

Lidé Inca Collagen užívají různými způsoby...

Ovšem jsem dealerka. 3 gramy bílého prášku v denní dávce. Inca Collagen. Drogy ne! :)
Nebuďte v šoku, buďte v pohodě. Mezi mými dvěma příhodami je 17 let. Myslím tedy, že druhou pubertu mám už zdárně za sebou. A drogy nedoporučuji.

Co vy? Máte nějaké podobné příhody?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte o váš názor, přispějete svou zkušeností, nebo mi jen zanecháte pár slov.