středa 3. května 2017

Dieta – mé věčné téma

S věkem mi sice přibývají kilogramy, ale naštěstí mi také narůstá smysl pro humor. Nemám-li postavu do plavek, tak holt půjdu do vody bez nich…

A abych tady jen tak naprázdno neplácala, prozradím taky, že svou postavu miluji. A nejvíc, když jsem úplně nahá. Vše mi přijde na svém místě a jako celek mám ze svého těla super dojem. Kila navíc upraví poprsí, natáhnu dlouhé nohy, dělám různé pózy před zrcadlem a stoupám si na špičky a zapomenu na špíčky.



Často začínám běhat, cvičit jógu, pít 3 litry vody denně, jíst ovoce a zeleninu a maso bez příloh… Než odjedu na dovolenou. Tam si špíčky opálím a dílo je dokončeno. A znovu mi chutná a jsem spokojená a plná spokojenosti se vracím domů.

Neverending story. Už jsem si zavedla svůj rytmus a jsem na sebe vlídná.

Do diety často patří tento jídelníček:


1. Ráno v 8 hodin

- 3 dlc vody s Inca Collagenem

- Smoothie z borůvek, které jsem si sama v létě nasbírala v Beskydech a zamrazila v pytlíčcích, banán, voda a proteinový prášek z ketodiety – nejvíc mi chutnají od Cambridge diet. A půl litru vody na zapití.

2. V 11 hodin mi asistentka připraví polévku z keto nebo Cambridge diety.

3. Ve 2 odpoledne mi dá asistentka napít, zapomínám na to. A připraví mi proteinový nápoj.

4. V 5 odpoledne jsem doma. Maso, MaSo, MASOOOO! A malinký salátek. Doháním pitný režim. Někdy jdu do restaurace na tataráček nebo carpaccio.

5. V 9 večer mám často oříšky, salát, někdy sýr a někdy to celé zaliju 2-3 deci vína na dobrou noc místo ukolébavky.



Stěžejní jsou pro mě hlavně body 2 a 3. Jsem často zabraná do práce a buď bych nejedla a nepila vůbec nic, nebo bych se cpala čokoládou… Tak to mám naštěstí dlouhodobě vyřešeno polévkou a koktejlem. Nejradši mám houbovou od keto diet a mangový koktejl od Cambridge.

Naštěstí nehřeším na dovolených, kde lidé často jedí jako utržení z řetězu a přibírají. Mně stačí ovoce a voda. Opadne mi stres, zklidním se a váhově srovnám. A opálím se dozlatova. Můj recept je tedy prostý – dovolená je lepší než dieta.



Hodně štěstí všem dietářům i těm, kteří chtějí přibrat. Nejdůležitější je mít se rád a pak všechno půjde tak, jak si přejete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte o váš názor, přispějete svou zkušeností, nebo mi jen zanecháte pár slov.