úterý 28. března 2017

Sport

Když jsem chodila na základku, hrála jsem basketbal. Pak dívčí fotbal a pak dlouho tanec – na všechny způsoby. Nikoliv společenské nebo snad latinskoamerické. Spíš všelijaké hopsání po nocích s kámoškama.



V roce 2007 jsem začala hledat samu sebe. Dětskou a šťastnou. Začala jsem cvičit ve fitku s trenérem i čtyřikrát týdně. Za 6 týdnů jsem shodila 10 kilo. Pak jsem si začala sama sebe vážit, všímat si sebe a hýčkat se.

V Thajsku jsem v roce 2011 začala dělat pod vedením thajského trenéra box. Bylo to nejvíc super. Sport jsem si pak s sebou přivezla zpátky do České republiky a pod taktovkou Tomáše Hrona jsem dva roky kopala a bouchala o sto šest.



A najednou jsem se uklidnila a ze dne na den přešla na hot jógu. Tu miluji dodnes. S hot jógou jsem také začala v Thajsku, v roce 2013. Vrátila jsem se tehdy v březnu a hned nato se v Brně otevřelo studio hot jógy. Takové kouzlo! Skvělé.



V Thajsku jsem se tehdy přidala k ruské skupině, která začínala v 6 ráno. Denně jsme vítali Slunce na střeše s výhledem na moře. Cestou na 90minutovou lekci jsem musela překonávat 25 – 50 divokých psů, kteří se váleli kolem silnice na 300 metrech. Pomoc! Ale zážitek z vítání Slunce jsem si nenechala ujít ani tak, byl návykový.


Jak to máte se sporty vy? Jste spíš akčnější, nebo klidnější? Mění se to u vás? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte o váš názor, přispějete svou zkušeností, nebo mi jen zanecháte pár slov.