pátek 16. června 2017

Co na Inca Collagen říká moje maminka a babička

Milí čtenáři. Dnes vám přináším pokračování předchozího článku, kde jsem vám psala o své osobní zkušenosti s Inca Collagenem. Bereme ho samozřejmě celá rodina, takže vám chci říct i o tom, jaký názor na něj mají moje babička a maminka. :)

Mamka

Mamka nesnáší ryby. Rok jí trvalo, než pozřela kolagenový prášek v pomerančovém džusu. Načež se jí jako zázrakem zhojila jizva, která předtím byla opravdu dlouho nezdravě "živá". Pak časem zjistila - kouká mi pořád na špeky - že se mi po asi 1,5 roku užívání vyplnily strie. A že už ani nejsou fialové a propadlé, ale bílé a plné. To mi tedy musíte věřit. Neukážu. Prostě je to jen a jen můj zadek. Mamka taky každému ukazuje teď už skoro neviditelnou jizvu přes celou dlaň až k palci. "Byla tak hnusná a rozšklebená a teď je fuč."

Babička Bohunka

Babička Bohunka má 84 let. Říká, že to jsou všechno jen chytáky na důchodce a že ničemu nevěří. Bioaktivní kolagen jí dáváme vždycky jako dárek. A ten ovšem poctivě užívá asi tak třikrát do roka. A nám přijde, že ví a neřekne. :) Bydlím ve 4. patře bez výtahu. Babička to dříve nemohla vyjít, a tak mě nenavštěvovala. Teď už tam zase vyjde, ale nesmíme s ní o tom mluvit. Na Vánoce si Inca Collagen vždycky přeje, ale s tím, že jí ho dávat nemusím, abych "nabyla tratná". K užívání ji už přesvědčovat nemusím - hlídá si to sama a žije celkem fajn. V 84 letech už to sice na žádné discopříběhy není, ale řekla bych, že na svůj věk je poměrně fit. A to je moc dobře.


Jo, kolagen pro ženy je to skvělý produkt, tak vám musím říct, že ho bere taky chlap v naší rodině. 

Brácha reklamuje dlouhé nehty a tvrdí, že si objednal jen lepší vlasy a klouby. Tak ať s tím práškem něco udělám, že on dlouhý nehty nechce.

A to je tak asi všechno. Je to volba a životní styl. Příběhů od spokojených uživatelů už mám stovky - na některé z nich se můžete podívat přímo na webu Inca Collagenu. Ve svůj kolagen mám neomezenou důvěru. Věřím, že to, co prodáváme a vyrábíme, dělá svět šťastější, hezčí a zdravější. Děkuji.
Romana

1 komentář:

  1. The commonest reason for delamination is contamination high precision machining of the raw materials pellets, both with a international materials or moisture. When the fabric is contaminated, the layers are stopping from properly sticking together, causing a separation in the layers. Moisture is greatest recognized as the wrongdoer of your splay if the defect doesn’t occur in the same section of the completed product each time. A mould that requires transferring elements, corresponding to slides, lifters, or different mechanical actions need frequent lubrication to maintain them in good working order. However, if an excessive quantity of} lubrication is used, extra can find its way into the mould. This FREE sample consists of market knowledge factors, ranging from pattern analyses to market estimates & forecasts.

    OdpovědětVymazat

Budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte o váš názor, přispějete svou zkušeností, nebo mi jen zanecháte pár slov.