úterý 11. dubna 2017

HO´OPONOPONO

Kouzelná formulka. Vyslovuji to slovo v klidu a s úctou k vesmíru. Všechno už je, jen odkrývám souvislosti, plním si přání, přeji vše dobré blízkým a cítím. Myslím, že důležitým momentem pro ho'oponopono je cítit "to".



Je to havajská technika hojnosti, štěstí, zdraví a míru. Prostě je to dobrá věc. Zaujalo mě na ní, že je jako zákon karmy. Ale takový pozemský. Můžu sama v sobě najít odpovědi a nečekat na paní Karmu. Sama se odrážím a přitahuji, přeji a ochraňuji svůj svět.

Co dělám?


Někdy beru kus papíru a napíšu si, co chci změnit, nebo vyřešit. Třeba jenom něčí jméno, nějakou činnost, nebo pracovní úkol. Obepíšu jej ze všech stran formulí "děkuji", "omlouvám se", "miluji tě", "odpusť mi" a pořád dokola. I stokrát. I vícekrát. Papír pak složím, dám jej do knihy a potom je už na mně dělat kroky vpřed a věřit, že pokud je to pro mě dobré, přání se vyplní.

Ho'oponopono je jako silná myšlenka. Jako voda v poušti. Pusa po dlouhém odloučení. Obejmutí od maminky. Nebo narození dítěte. Je to silná emocionální mantra pro čistou a správnou věc. Užívám ji s úctou.

Znáte ho'oponopono? Jak to máte vy? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte o váš názor, přispějete svou zkušeností, nebo mi jen zanecháte pár slov.